30 anys d’experiència en el sector
de la construcció i rehabilitació

¿QUI SOM?

RAS 21, S.L

És una empresa familiar fundada a finals dels anys 80, amb més de 30 anys d’activitat ininterrompuda donant servei a diferents àrees dels sectors de la construcció, indústria i manteniment.

Els nostres principals objectius són aconseguir l’excel·lència en la qualitat final del producte i la plena satisfacció del client.

Estem certificats en la pràctica totalitat de categories de classificació de contractistes en el grup d’edificacions, addicionalment en uns altres com a ponts, grans estructures, vials i pistes.

També comptem amb la certificació en sistemes de gestió de la qualitat, mediambiental i prevenció de riscos laborals. L’ampli espectre i fidelitat dels nostres clients avalen la nostra trajectòria i implantació en el mercat.

El nostre personal està qualificat i compta amb una dilatada experiència i especialització, amb formació contínua i específica i homologació per part de fabricants de determinats sistemes.

La maquinària especialitzada que utilitzem és també pròpia, així com les instal·lacions centrals de magatzem, taller i oficines.

L’afirmat anteriorment permet RAS 21, S.L cobrir una extensa gamma de prestacions específiques especialment en el camp del manteniment i la rehabilitació cobrint les necessitats dels nostres clients d’una manera flexible i adaptant-se a les pròpies característiques del treball que hagi d’efectuar-se.

Certificacions en sistemes

De gestió de la qualitat
De gestió medioambiental
De gestió de prevenció de riscos laborals

Descarregar certificacions